Päivitetty 6.6.2018
Vuoden 2018 Miniatyyri Markkinat järjestetään lauantaina 9.6.2018 kello 10-16. Pitopaikka on muuttunut, se on tällä kertaa uudistunut Asko II:n tapahtumatori, Askonkatu 9 C, Lahti. Sama paikka, jossa olimme vuonna 2015 ja pari vuotta sitä ennenkin.

Suuren suosion saaneet
Lahden Miniatyyri Markkinat järjestetään nyt jo kahdettatoista kertaa. Markkinoille osallistuu tänäkin vuonna runsas joukko nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjää monipuolisine valikoimineen. Odotamme vilkasta osanottoa myös asiakkaiden osalta. Asko II:teen vaihtamisen johdosta tilaa on hieman enemmän ja pöytäpaikkoja on vielä muutamalle innokkaalle myyjälle! Katso myyjälista tästä.

Suosittu tapahtuma kokoaa Lahteen taas kerran suuren joukon harrastajia ympäri Suomea.

Leirielämää-pienoismaailmanäyttely

Markkinoilla on esillä Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien vuoden 2018 Leirielämää-pienoismaailmakilpailun upeat työt. Asiantuntijaraadin arvioimat kolme parasta työtä ja tekijää palkitaan kello 14.

Tapahtumatorin vieressä oleva kahvila-ravintola Werstas on avoinna tapahtuman ajan. Sieltä saa kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi myös lounasta. Tarjolla on riistakiusausta sekä kasviskiusausta. Molemmat ovat lakstoosittomia sekä gluteenittomia.

Tervetuloa kesäiseen Lahteen la 9.6.2018!

Paikka: Asko II, tapahtumatori
Osoite: Askonkatu 9 C, 15100 Lahti. Paikka sijaitsee Rautatieaseman/uuden matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opastus rautatieasemalta ja matkakeskuksesta. Lataa ajo- ja kulkuohjeet Asko II:teen tästä.
Pysäköinti on Asko 2:n alueella maksutonta lauantaisin.
Avoinna: lauantaina 9.6.18 kello 10-16.
Liput: Aikuiset 3 euroa kello 10-14, lapset alle 15-v. ilmaiseksi.
Ei sisäänpääsymaksua kello 14-16.
Järjestäjä: Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry,
www.nukkekotiharrastajat.fi
Yhteydenotot: nukkekotiharrastajat(at)phnet.fi
Korvaa (at) @-merkillä sähköpostissa.