Päivitetty 3.10.2018
Vuoden 2019 Miniatyyri Markkinat järjestetään lauantaina 8.6.2019 kello 10-16 Asko II:n tapahtumatorilla, Askonkatu 9 C, Lahti.

Suuren suosion saaneet
Lahden Miniatyyri Markkinat järjestetään nyt jo kolmattatoista kertaa. Markkinoille osallistuu tänäkin vuonna runsas joukko nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjää monipuolisine valikoimineen. Odotamme vilkasta osanottoa myös asiakkaiden osalta. Asko II:den avariin ja toimiviin tiloihin mahtuu runsaasti pöytiä!

Suosittu tapahtuma kokoaa Lahteen taas kerran suuren joukon harrastajia ympäri Suomea.

Sisältä ja ulkoa -pienoismaailmanäyttely

Markkinoilla on esillä Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien vuoden 2019 Sisältä ja ulkoa -pienoismaailmakilpailun upeat työt.

Tapahtumatorin vieressä oleva kahvila-ravintola Werstas on avoinna tapahtuman ajan. Sieltä saa kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi myös lounasta. Tarjolla on liha- ja kasvisvaihtoehto. Molemmat ovat lakstoosittomia sekä gluteenittomia.

Tervetuloa kesäiseen Lahteen la 8.6.2019!

Paikka: Asko II, tapahtumatori
Osoite: Askonkatu 9 C, 15100 Lahti. Paikka sijaitsee Rautatieaseman/uuden matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opastus rautatieasemalta ja matkakeskuksesta. Lataa ajo- ja kulkuohjeet Asko II:teen tästä.
Pysäköinti on Asko 2:n alueella maksutonta lauantaisin.
Avoinna: lauantaina 8.6.19 kello 10-16.
Liput: Aikuiset 3 euroa kello 10-14, lapset alle 15-v. ilmaiseksi.
Ei sisäänpääsymaksua kello 14-16.
Järjestäjä: Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry,
www.nukkekotiharrastajat.fi
Yhteydenotot: info(at)nukkekotiharrastajat.fi
Korvaa (at) @-merkillä sähköpostissa.