Päivitetty 28.8.2019
Vuoden 2019 Miniatyyri Markkinat järjestetään lauantaina 6.6.2020 kello 10-16 Asko II:n tapahtumatorilla, Askonkatu 9 C, Lahti.

Suuren suosion saaneet
Lahden Miniatyyri Markkinat järjestetään nyt jo kolmattatoista kertaa. Markkinoille osallistuu tänäkin vuonna runsas joukko nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjää monipuolisine valikoimineen. Odotamme vilkasta osanottoa myös asiakkaiden osalta. Asko II:den avariin ja toimiviin tiloihin mahtuu runsaasti pöytiä!

Suosittu tapahtuma kokoaa Lahteen taas kerran suuren joukon harrastajia ympäri Suomea.

Esillä jälleen mielenkiintoinen pienoismaailmanäyttely

Markkinoilla on esillä Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien vuoden 2020 pienoismaailmahaasteen työt. Aihe tarkentuu syksyn aikana. Näytteillä on myös muutamia pienoishuoneita, kasvihuoneita ja puutarhavajoja.

Tapahtumatorin vieressä oleva kahvila-ravintola Werstas on avoinna tapahtuman ajan. Sieltä saa kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi myös suolaista purtavaa ja salaatteja. Tarjolla on myös lakstoosittomia sekä gluteenittomia tuotteita.

Tervetuloa kesäiseen Lahteen la 6.6.2020!

Paikka: Asko II, tapahtumatori
Osoite: Askonkatu 9 C, 15100 Lahti. Paikka sijaitsee Rautatieaseman/uuden matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opastus rautatieasemalta ja matkakeskuksesta.
Askon alueen liikennejärjestelyt ovat palautunet jälleen ennalleen ja vierailijat voivat saapua Askonkadun kautta. Näytteilleasettajien kulkureitti on edelleen Valimonkadun kautta.
Pysäköinti on lauantaisin maksutonta Askotalon kaikilla pysäköintialueilla, P1, P2 ja P5. Voitte pysäköidä myös yritysten nimetyille paikoille.


Avoinna: lauantaina 6.6.19 kello 10-16.
Liput: Aikuiset 3 euroa kello 10-14, lapset alle 15-v. ilmaiseksi.
Ei sisäänpääsymaksua kello 14-16.
Järjestäjä: Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry,
www.nukkekotiharrastajat.fi
Yhteydenotot: info(at)nukkekotiharrastajat.fi
Korvaa (at) @-merkillä sähköpostissa.