Päivitetty 11.3.2020
Kiitokset kaikille Savitaipaleen Nukkekotimarkkinoilla 2019 olleille asiakkaille ja myyjille!

Vuoden 2019 Savitaipeleen Nukkekotimarkkinat pidettiin lauantaina 13.7. Savitaipaleen lukion ruokalassa, Koulutie 7, Savitaipaleella. Nukkekotimarkkinoilla oli useita myyjäjiä monipuolisine miniatyyrituotteineen ja asiakkaita kävi paikalla aiempaa vuotta enemmän.

Markkinoiden yhteydessä oli pienoishuone- ja vanhojen nukkien & lelujen näyttely sekä Ismo Tuhkalainen esitteli Scale-sarjan pienoispurjekoneita ja harrastustoimintaa.

Nukkekotimarkkinat olivat tänä vuonna Savitaipaleella pidettävän Sapassi-viikon aloituspäivänä, joten paikkakunnalla oli silloin vilksettä ja nähtävää muuallakin.

Kaikkien pääsylipun lunastaneiden kesken arvottiin jälleen nukkekoti. Sen voitti Eva Tikkanen, Savitaipaleelta. Onnittelut vielä Evalle, joka poikkesi noutamassa talon heti tapahtuman jälkeen.

Savitaipaleen Nukkekoti- ja Nukkemarkkinoita ei järjestetä enää kesällä 2020!

Savitaipaleen Nukkekoti- ja Nukkemarkkinoita ei valitettavasti enää järjestetä tulevana kesänä.
Finn Aimo Oy:n omistajat Nellie ja Aimo Jäkkö, jotka ovat olleet toinen tapahtuman järjestäjistä, ovat muuttaneet vuoden 2020 alussa Savitaipaleelta Lahteen.

Tuhannet kiitokset kaikille vuosien aikana Markkinoilla vierailleille asiakkaille sekä erityiset kiitokset kaikille kymmenille myyjille, jotka olette osallistuneet vuodesta toiseen mukavan kesäisen nukkekotitapahtuman toteutumiseen.

Tavataan jälleen muilla järjestämilläni Nukkekotimessuilla ja Markkinoilla.

Terveisin Leea Lehelmä