Päivitetty 12.3.2020
Hyvä näytteilleasettaja ja asiakas,
 
Koronaviruksen leviämistä estääkseen Suomen viranomaiset ovat päättäneet 12.3.2020 kieltää yli 500 henkilön tilaisuudet toukokuun loppuun asti. Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyritykset, Turun Messukeskus Oy mukaan lukien, noudattavat tiukasti annettuja ohjeita ja ajanjaksolle järjestettäväksi suunnitellut tapahtumat siirretään myöhemmin järjestettäväksi.
 
Turun Messukeskus Oy siirtää Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut, Old Toy Swapin, Turun Taide- ja Antiikkimessut ja Turun raha -tapahtuman, uuteen ajankohtaan ja tapahtuma järjestetään 13.-14.6.2020. Alun perin messut piti järjestää 14.-15.3. 
 
Turun Messukeskus Oy noudattaa tilanteessa viranomaismääräyksiä sekä yleisiä osallistumisehtoja.  Osallistumisehtojen mukaan järjestäjällä on oikeus siirtää tapahtuma toiseen ajankohtaan ellei sitä voida voittamattomien esteiden vuoksi toimeenpanna.
 
Voit seurata tilannetta myös Turun Messukeskuksen nettisivujen kautta: www.turunmessukeskus.fi
 
Näytteilleasettajat saavat lisätietoa messuosallistumisestaan omalta myyntiyhteyshenkilöltään.
 
Ystävällisin terveisin
 
Leena Uutela
TURUN MESSUKESKUS OY
projektikoordinaattori

sekä Leea Lehelmä
Turun Nukkekoti- ja Nukkemessujen järjestelijä

_____________________________________________


UUSI JÄRJESTÄMISPÄIVÄ 13.-14.6.2020

Turun Kädentaitomessujen yhteydessä Turun messu- ja kongressikeskuksessa
järjestetään
Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut 13.-14.06.2020. Messuille osallistuu jälleen monipuolinen joukko nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjiä laadukkaine valikoimineen.

Messukeskuksessa järjestetään yhtäaikaa myös Old Toy Swap-messut/Wanhat lelut -tapahtuma, Turun Taide- ja Antiikkimessut, Turun Rahan Päivä -messut sekä uutuutena Levymessut. Viikonlopun aikana vierailee messuilla yli 10 000 kävijää.

Mielenkiintoista katsottavaa Leffat laatikoissa -pienoishuonenäyttelyssä

Tänä vuonna Raunistulan nukkekotikerho tuo esille mittavan määrän Leffat laatikoissa -pienoishuonetöitä ja näyttelypöydässä esillä on myös muitakin pienoishuoneita.

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17
Paikka: Turun Messu- ja Kongressikeskus
Liput: Aikuiset 16 € / Verkkokaupasta 14 € (ennen 13.3. ostetut) • 7-15 v. 3 €. Alle 7 v. ilmaiseksi • Opiskelijat 10 € • Ryhmälippu 10 €

Tervetuloa Turkuun 13.-14.6.2020!


Leea Lehelmä
varausjärjestelijä
Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut

Järjestäjä: Turun Messu- ja Kongressikeskus
Osoite: Messukentänkatu 13, 20200 Turku