Päivitetty 5.8.2022
Vuoden 2023 Miniatyyri Markkinat järjestetään
lauantaina 10.6.2023 kello 10-16 Asko II:n tapahtumatorilla,
Askonkatu 9 C, Lahti
.

Suuren suosion saaneet
Lahden Miniatyyri Markkinat järjestetään nyt jo seitsemättätoista kertaa. Ja tällä kertaa omalla paikallaan kesäkuun toisena lauantaina!

Markkinoille odotetaan silloin runsasta osallistumista muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen. Toivomme ja odotamme vilkasta osanottoa myös asiakkaiden osalta. Herätetään taas messutapahtumat eloon! Asko II:den avarassa ja ja ilmavassa tilassa pystymme järjestämään riittävät turvavälit niin myyjille kuin asiakkaillekin!

Suosittu tapahtuma kokoaa toivottavasti Lahteen taas kerran suuren joukon harrastajia ympäri Suomea.

Tapahtumatorin vieressä oleva kahvila-ravintola Werstas on avoinna tapahtuman ajan. Sieltä saa kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi myös suolaista purtavaa ja salaatteja.

Mahdollisimman turvallista messuilua Lahdessa

Jos koronavirus edelleen kiertää keskuudessamme, pyydämme messuvieraita huolehtimaan omasta ja muiden turvallisesta vierailusta pitämällä etäisyyttä kanssaihmisiin ja välttämään myyntitavaroiden turhaa hypistelyä. Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä.

Ps. Varatkaa sisäänpääsymaksuun (4 euroa) mielummin tasaraha tai käyttäkää pankkikortin lähimaksua.


Tervetuloa Lahteen kesäkuussa la 10.6.2023!

Paikka: Asko II, tapahtumatori
Osoite: Askonkatu 9 C, 15100 Lahti. Paikka sijaitsee Rautatieaseman/uuden matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opastus rautatieasemalta ja matkakeskuksesta.
Askon alueen liikennejärjestelyt ovat palautunet jälleen ennalleen ja vierailijat voivat saapua Askonkadun kautta. Näytteilleasettajille suositeltava pysäköintialue on rakennuskompleksin Kouvolan puoleinen pysäköintialue P5.

Pysäköinti on lauantaisin maksutonta Askotalon kaikilla pysäköintialueilla, P1, P2 ja P5. Voitte pysäköidä myös yritysten nimetyille paikoille.


Avoinna: lauantaina 10.6.2023 kello 10-16.
Liput: Aikuiset 4 euroa kello 10-14, lapset alle 15-v. ilmaiseksi.
Ei sisäänpääsymaksua kello 14-16.
Järjestäjä: Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat Ry,
www.nukkekotiharrastajat.fi
Yhteydenotot: info(at)nukkekotiharrastajat.fi
Korvaa (at) @-merkillä sähköpostissa.