Tampereen Nukkekoti- ja Nukkemessut tapahtuma järjestetään seuraavan kerran museokeskus Vapriikissa 11.2.2023.

Kutsun sinua/yritystäsi myymään nukkekoti-, nukke-, nalle- sekä miniatyyrituotteita ja -materiaaleja Tampereen Nukkekoti- ja Nukkemessuille la 11.2.2023.


Ilmoittaudu heti!

Myyntipöydän hinta on 55 euroa, sis. alv. 0 %. Pöydän koko 120 x 60 cm. Pöytien rajallisen määrän johdosta pöytämäärä yhdelle myyjälle rajoitetaan kahteen pöytään.

Pöytiin on mahdollista saada sähköä, varaa omat jatkojohdot haaroitimineen mukaan.

Paikat merkitään ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjä pidättää oikeudet tehdä muutoksia pöytien sijoitteluun tarvittaessa.


Toimi siis nopeasti!

Ilmoittaudu viimeistään 15.12.22 mennessä varmistaaksesi paikkasi tässä tapahtumassa. Muistathan, että paikat täytetään varausjärjestyksessä ja Vapriikissa on käytössä nyt vain 30 pöytää. Toimi siis ajoissa.

Voit varata myyntipaikkasi täyttämällä Tiedustelut-sivulla olevan kaavakkeen ja lähettämällä sen. Otan yhteyttä vahvistaakseni paikkasi. Ilmoittautumiset myös: Leea Lehelmä, puh. 0400 716 276 tai leea.lehelma(at)gmail.com tai info(at)nukkekotimessut.fi. Korvaa (at) osoitteessa @-merkillä. Paikat vahvistetaan osallistujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa helmikuussa 2023 Vapriikkiin!

Leea Lehelmä
messuemäntä