Päivitetty 18.10.2017

Lahden Kätevä-Tekevä -messujen yhteydessä Lahden messukeskuksessa järjestetään jälleen Lahden Nukkekoti- ja Nukkemessut 4.-5.11.2017. Messuilla tapaat tänäkin vuonna runsaasti nukkekoti-, nukke- ja nalletavaroiden myyjiä monipuolisine valikoimineen.

Ihastuttava Puistossa tapahtuu pienoismaailma

Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajat ry kokoaa messuille laajan Puistossa tapahtuu -teemanäyttelyn, josta löytyy mm. kesäteatteri, sirkus, ohjelmalava flamenco-tanssijoineen, käsityöläistori, peräkonttikirppis, piknik-alue, leikkipuisto, japanilainen puutarha suihkulähteineen, kahviloita, erilaisia myyntikojuja, uimaranta/satama ja paljon paljon muuta mielenkiintoista katsottavaa. Tervetuloa ihastelemaan!

Lauantaina työpaja ja kirjaesittely

Susanna Tunturi-Anttila esittelee uutta nukkekotikirjaansa lauantaina ja pitää samalla työpajaa, jossa voi tehdä hänen kanssaan helppoja nukkekodin esineitä.


Tänä vuonna olemme taas C-hallissa

Nukkekoti- ja Nukkemessut palaavat takaisin C-halliin. Tekevä-osastolla C-hallissa löytyy autoratoja ja lennokkeja ja pienoislentokoneita sekä kansainväliset Kivi- ja Korumessut ja paljon muuta harrastuksiin liittyvää nähtävää.

Messuilla kävi vuonna 2016 yli 10 000 kävijää.
T
oivottavasti Nukkekoti- ja Nukkemessut kiinnostavat jälleen tänä vuonna suurta joukkoa kävijöistä!

"Mitä toiset isosti edellä - me pienesti perässä!"


Tervetuloa marraskuussa Lahteen!


Ajankohta: 4.-5.11.2017
Avoinna: lauantaina ja sunnuntaina kello 10-17.
Pääjärjestäjä: Lahden Messut Oy

Tiedustelut: Leea Lehelmä
Nukkekoti- ja Nukkemessujen järjestelijä
Puh. 0400 716 276
Sähköposti: leea.lehelma(at)phnet.fi

Korvaa (at) osoitteissa @-merkillä.